Webb och hemsidor

Planerar du att utöka din verksamhet för exponering på nätet eller vill du förändra en befintlig hemsida?

Genom att se över vilka behov ni har, vad ni har för typ av kunder och hur ni vill interagera med era kunder så får vi en uppfattning om hur hemsidans basstruktur bör läggas upp. Ingen kund är den andra lik och behoven skiftar mycket mellan brancher och tjänsteutbud. Men en bra grund för en hemsida bygger på matnyttig information för besökaren, enkla kontaktvägar och ett budskap som skall förmedlas. Finliret är dock det som skiljer agnarna från vetet.

Att synas på Google och andra sökmotorer

Sökmotoroptimeringstjänster är något som andra företag specialiserat sig på som tjänst. Med en bra byggd hemsida behöver ni inga sådana tjänster då vi tillsammans ser till att hemsidan har rätt information från början.

Kontakta mig så hjälper dig att komma på rätt spår.

  Skicka en offertförfrågan och jag återkommer inom 24 timmar.

  FöretagPrivat

  Kostnadsfri offert

  Fyll i formuläret på denna sida för en kostnadsfri offert. Jag utgår från Luleå och kan ställa upp med konsultering, offerter och support på plats eller via telefon och mail.

  Egna önskemål

  Du kanske redan har hittat inspiration på en annan hemsida eller har några idéer? Skriv ned dina önskemål och jag kan i mån av tid skapa en demohemsida som förhoppningsvis möter dina förväntningar.

  Övrig media

  Jag har utöver kunskaperna för att bygga hemsidor, en gedigen kamerautrustning för både stillbild och video och kan självklart hjälpa till med fotografering till er blivande hemsida.

  Utbildning

  För att ni skall få ut maximal nytta med er hemsida så ingår det en utbildning med varje levererad hemsida. Mitt mål är att ni självständigt skall kunna hantera er hemsida i det långa loppet.